Locatie in de kijker: exclusiviteit aan de oevers van de Leie

Gepubliceerd op Dinsdag 04 juni 2024

Als stad waar de Leie een centrale plaats inneemt, zijn we verheugd deze unieke locatie aan de oevers ervan in de kijker te zetten. Ben je op zoek naar een kleinschalige plek waar je seminaries, conferenties en meetings kan houden, dan ben je aan het juiste adres bij deze topper. Met een stijlvolle binnenruimte, gezellig terras én een eigen haventje, is deze exclusieve locatie een verborgen parel in Kortrijk.

Aangeklede zaal

Waan je in Zuid-Frankrijk

Dit domein, gelegen aan de oevers van de Leie in Kortrijk, biedt een exclusieve evenementenlocatie voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten. De binnenruimte is ruim en stijlvol ingericht. Voor zittende events is er een capaciteit van 45 à 50 personen. Voor staande events is er plaats voor 70 à 100 mensen

Het gezellige buitenterras biedt een prachtig uitzicht op de Leie en de omliggende natuur. Het buitengedeelte leent zich perfect tot een moment van rust, napraten en netwerken. Er is ook ruimte voor een tent (150 m²) voorzien, indien gewenst.

Faciliteiten

De zaal is voorzien van alle nodige apparatuur waaronder een professionele muziekinstallatie, beamer, podium, comfortabele stoelen, ... Dit maakt het mogelijk om presentaties te geven, workshops te organiseren of productlanceringen te houden.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over een grote parking. Een stapje verder gaan? Laat je gasten met de boot toekomen in de kleine haven die voorzien is aan het domein! 

Optioneel kan je gebruik maken van een professionele keuken met koelcel. Er wordt samengewerkt met professionele cateraars om heerlijke gerechten te serveren tijdens evenementen. Van zakelijke lunches tot uitgebreide diners, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Jouw evenement in Kortrijk

Wil jij ook een evenement, congres of teambuilding organiseren op deze unieke locatie? Het Meet in Kortrijk Convention Bureau biedt ondersteuning en deskundig advies doorheen het volledige traject. Of je nu een congres, bedrijfsfeest of teambuilding organiseert, wij staan voor je klaar. Tot snel?!

Contacteer ons