Locatie in de kijker: verborgen parel omgeven door groen

Gepubliceerd op Dinsdag 04 juni 2024

Wil jij jouw feest of evenement eens organiseren op een pittoreske locatie? Op enkele minuten van het centrum van Kortrijk bevindt zich een authentieke hoeve op een prachtig domein van maar liefst 3 hectare. Naast huwelijken, ceremonies of feesten kan je er ook terecht voor allerlei bedrijfsevents. Denk maar aan seminaries, congressen, personeelsfeesten en meer!

spreker voor zaal

Op maat van jouw event

De nummer 1 troef van deze hoeve is hun flexibiliteit. Alles wordt op maat van jouw event geregeld. Op deze stijlvolle locatie kan je terecht voor workshops, netwerkavonden, vergaderingen, seminaries, congres, productvoorstellingen, personeelsfeesten en teambuildings. Er wordt telkens gezorgd voor een unieke beleving. 

Er wordt samen met jou gekeken naar welke cateringspartner het best geschikt is voor jouw evenement. Ter plaatse is ook een heuse beverage expert aanwezig die speciaal voor jouw event een cocktail of mocktail mixt. Ook tijdens de zoektocht naar de ideale fotograaf, DJ of live band wordt ondersteuning geboden. 

De aankleding van je event mag natuurlijk niet vergeten worden. Ga je voor klassiek of toch liever wat moderner? Eén grote rechthoekige tafel of verschillende kleine ronde tafeltjes? De zaal wordt aangekleed zoals jij dat wenst. Niets wordt aan het toeval overgelaten. 

Vlot, vlotter, vlotst

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen op jouw evenement, zorgt deze locatie voor de nodige voorzieningen. Licht- en geluidsinstallaties zijn ter plaatse aanwezig, net zoals een beamer en projectiescherm voor seminaries, vergaderingen en meer. 

Ook qua bereikbaarheid is deze hoeve dé locatie bij uitstek. De centrale ligging dichtbij de snelweg zorgt voor vlot verkeer. Op de privéparking is er plaats voor ongeveer 100 wagens. 

De capaciteit van de zaal is maximum 250 mensen. Liever tijdens de zomer buiten presteren, een feest geven, ...? De silhouette zorgt voor een leuke sfeer én je bent beschermt bij eventuele buien. De tent heeft een capacitetit tot 300 mensen

Jouw evenement in Kortrijk?

Wil jij ook een evenement, congres of teambuilding organiseren op deze unieke locatie? Het Meet in Kortrijk Convention Bureau biedt ondersteuning en deskundig advies doorheen het volledige traject. Of je nu een congres, bedrijfsfeest of teambuilding organiseert, wij staan voor je klaar. Tot snel?!

Contacteer ons