Minigolf Overleie elke dag open tijdens de zomervakantie

Gepubliceerd op Maandag 24 juni 2024

Het weer van de afgelopen weken laat het niet vermoeden, maar 21 juni is wel degelijk de start van de zomer. Minigolf Overleie is klaar om tijdens de zomervakantie opnieuw duizenden minigolfers te ontvangen. 

  • Tijdens juli en augustus is de minigolf in het Astridpark elke dag open (incl. feest- en brugdagen),  van 14 tot 19 uur.  Bekijk hier alle openingstijden
  • Reserveren hoeft niet. Kom gewoon langs 
  • Betalen kan met de bankkaart of via Payconiq

 

Sociaal gedreven en lokaal verankerd

De minigolf in het Astridpark valt binnen de werking van het Wijkteam Noord dat gevestigd is in het wijkcentrum op Overleie. Naast spelplezier, is het sociale aspect een belangrijke doelstelling van de minigolf. De toegangsprijzen voor een spelletje minigolf zijn ongewijzigd gebleven. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 1 euro, wie ouder is dan 12 betaalt 3 euro. Daarnaast kunnen ook gespaarde UiTPASpunten in het wijkcentrum worden omgewisseld voor een minigolfbeurt.

De minigolf wordt al jaar en dag opengehouden door een enthousiaste groep vrijwilligers. Met grote trots dragen zij hun verantwoordelijkheid om het minigolfaanbod op het 'schoonste plekje van de stad' te verzekeren. Net voor de start van de zomervakantie, op zondag 30 juli, organiseert Wijkteam Noord een picknick voor buurtbewoners in het Astridpark. Deelnemers krijgen een gratis minigolfticket. De minigolf is sterk verankerd in de wijk Overleie. Het Wijkteam kreeg onlangs zelfs een speciale vraag van buurtbewoners. Zij stappen deze zomer in het huwelijksbootje en wensten de minigolf te reserveren om er voor hun avondfeest een balletje te slaan. En in het Sint-Amandscollege kunnen kinderen een familieticket winnen door kleine taakjes te doen op school.