Lokaal 8/9/10 De Warande

lokaal 8, 9, 10 De Warande

Oppervlakte en capaciteit

14,36 x 9,87 (1,5 m²x2 (wc's) in mindering brengen) (exclusief keukenzone achter toog)

139 personen 

(35 personen zittend in coronatijden, 14 personen actief (bewegingsactiviteit) in coronatijden. Beperking capaciteit niet meer geldig vanaf 1 september 2021)

Je kan lokaal 8/9/10 huren als een gewoon polyvalent lokaal en voor de prijs van een polyvalent lokaal. In dat geval mag je de keukens en het materiaal uit de keukens niet gebruiken. Je mag die ruimtes dan ook niet betreden. Private organisaties en bedrijven kunnen de accommodatie niet zonder keuken huren.

Inventaris

  • 50 stoelen
  • 20 tafels (afmeting tafelblad: 120x80 cm - tafel 76 cm hoog)
  • 2 tafelkarren
  • 6 receptietafels (hoge tafels met rond tafelblad) op tafelkar
  • 1 poetskar (zie aangepaste inventaris poetskar) 
  • 3 bakfrigo's
  • 1 combi frigo/diepvries keuken
  • 1 verrolbaar rek met bestek en 3 bakken met glazen
  • 1 verrolbaar rek met 10 bakken met glazen
  • 1 rode vuilnisbak met pedaal (restafval)
  • 1 vuilvangmat aan buitendeur
  • 1 handgelzuil
  • 1 vast projectiescherm
  • 1 EHBO-koffer
  • Keuken-materiaal: zie aparte inventarislijst

Afspraken

  • Verwarming gaat automatisch. Bij te koude temperatuur, controleer de aparte thermostatische kranen bij de radiatoren. Opgelet: bij het verlaten van de ruimte moet je de kranen terug op de originele stand zetten.  
  • Iets ophangen? Gebruik de donkerkleurige priklat.
  • Rook niet in de accommodatie van De Warande. Rook maken in de lokalen zorgt voor alarm via de rookdetectie. Vermijd een dure brandweerinterventie door geen rook te maken.*
  • Maak geen onnodig gebruik van de brandalarmknop, branddeken of brandblusser.*
  • Sorteer het afval: restafval en PMD in de juiste afvalbakken deponeren. Zie stickers op de afvalbakken. Ander afval zoals glas en papier en karton mogen naast de afvalbakken worden gezet of in de containers aan de gevel van lokaal 8/9/10: blauwe container voor PMD+, bruine containers voor papier/karton en rode container voor glas. 
  • Tijdens de coronacrisis: ontsmet de tafels met het product uit de poetskar en wrijf de tafels droog met een poetsdoek.
  • Zet stoelen na de activiteit opnieuw langs de kant en stapel per vijf.
  • Leg de tafels met de poten dichtgeklapt en naar de bovenkant (tafelblad aan de onderkant) per tien op de tafelkar.
  • Bij drankbestelling: haal alle dranken uit de bakfrigo's. Sorteer de dranken en leeggoed. Zet de bakfrigo's open en haal de stekkers uit het stopcontact. 
  • Veeg de vloer.
  • Laat geen eigen materiaal na de activiteit achter in het lokaal.
  • Sluit na de activiteit de deuren van het lokaal met de sleutel.
  • Iets te weinig? Iets te melden? Ga naar het onthaal, bel 056 27 73 70 of bel of SMS (na de kantooruren) 0498 90 90 50
  • Geef de sleutels af aan het onthaal of, als het onthaal gesloten is, doe die in de zwarte brievenbus aan de zijkant van het onthaal. Bij meerdaags verblijf of private activiteiten geef je de sleutels af aan de coördinator/conciërge die meteen ook een laatste controle doet. 

*: Kosten zullen in dat geval worden aangerekend aan de gebruiker van het lokaal.

lokaal 8, 9, 10 De Warande