Recepten VeggieChallenge

In maart 2024 vindt de VeggieChallenge plaats. Dan gaan tienduizenden Belgen samen de uitdaging aan om een hele maand vegetarisch (zonder vlees of vis) of vegan (geen dierlijke producten) te eten. Dat is niet alleen gezonder, maar ook positief voor het milieu.

Om de deelnemers te ondersteunen verzamelde de stad Kortrijk gerechtjes van lokale Kortrijkse horecazaken of chefs. Ontdek hieronder de vegetarische of vegan gerechten en doe inspiratie op!

Chef: Bart Desmet - Restaurant: Repos et Repas

Chef: Matthias Speybrouck - Restaurant: Va et Vient

Chef: Martijn Defauw - Restaurant: Rebelle

Chef: Olivier Vansteenkiste - Restaurant: d'Oude Burcht

Chef: Mala - Restaurant: Salie

Chef: Lex Vlooswijk - Restaurant: Jazz

Chef: Jay Holohan - Restaurant: Hotel Damier

Chef: Marie Pieters - Restaurant: Restaurant Pauline

Chef: Eline Gheysens - Restaurant: Frank - lunch & gebak

Chef: Joline Soete - Restaurant: Brunchbar

Chef: Shayan Zaghian - Restaurant: Cobergher Hotel

Zaak: Frituur Bossuwé Pottelberg

Zoek je nog meer inspiratie om veggie te eten tijdens de maand maart?

Registreer je op www.veggiechallenge.be en ontvang elke twee dagen gratis advies, tips en recepten.